A GOOGLE MÁR BÜNTETI A NEM RESZPONZÍV WEBOLDALAKAT!

Ide kattintva ellenőrizheti, mennyire mobilbarát az Ön weboldala.

2015. április 21-től a Google egy új algoritmust vezetett be, amellyel büntetni kezdte a nem mobilbarát weboldalakat. Emiatt a nem reszponzív (nem képernyő-független) weboldalak folyamatos visszaesést fognak tapasztalni a keresési eredményekben.

 

Köztudott a Google hatalma az Internet fölött. Egy egyszerű algoritmusváltással felboríthatja a keresők listáinak sorrendjét.

A Google döntésének legfőbb oka a mobilkészülékek robbanásszerű terjedése. 2014-ben a mobiltelefonok használata már meghaladta a számítógépekét. A mobil készülékek aránya olyan rohamosan nő, hogy a Google elsősorban a mobilozók igényeit igyekszik figyelembe venni.


Ha egy weboldal nem megy át a Google mobilbarát tesztjén, akkor a kereső a keresési eredményekben hátrébb sorolja a szóban forgó weblapot.


Továbbá: mobil eszközön megtekintve ha a vizsgált oldalon a szövegek, linkek, és gombok túl kicsik, vagy túl közel vannak egymáshoz, valamint a mobil verziót lelassító videók vagy egyéb nehezen betöltődő elemek szerepelnek az oldalon, akkor is érezhető lesz a büntetés.


A Google nem választja szét a számítógépeken és a mobilokon végrehajtott kereséseket: ha egy weboldal nem mobilbarát, mindenképpen rosszul jár, függetlenül attól, hogy milyen eszközön keresnek rá.


Mennyire érinti Önt a Google új algoritmusa?


Sok vállalkozás eddig nem foglalkozott azzal, hogy reszponzív weboldala legyen, sőt sok programozó még a mai napig nem mobilbarát honlapokat készít, pedig 2013 óta a reszponzív webdesign nem luxus, hanem alapkövetelmény.


Általában a Google nem jelenti előre az algoritmusváltásokat, de a mostaninak olyan drámai kihatása lehet a keresési eredményekre, hogy inkább haladékot adott a weboldalak tulajdonosainak. Ez a haladék már lejárt.


Szerencsére a Google a rendelkezésünkre bocsátott egy eszközt, amelynek a segítségével ellenőrizhetjük, mennyire hatnak az új változások a weblapunkra:

Ide kattintva ellenőrizheti, mennyire mobilbarát az Ön weboldala.

 

Még egy ok, amiért feltétlenül szükséges az oldal átalakítása:


A mobil optimalizálás más okból is elengedhetetlen egy üzleti weboldal esetében. A webes megtekintéseknek nagyobb hányada már valamilyen mobil eszközről érkezik, és ha egy optimalizálatlan weboldal fogadja a telefonról oda látogatókat, nagy eséllyel elveszíti őket.
Átpártolnak olyan versenytárshoz, ahol a telefon kijelzőjén is egy pillanat alatt megtalálhatják a nekik fontos információkat! A mobilra optimalizált weboldal elrendezésében és funkcionalitásában az érintéssel kezelés, valamint az átláthatóság követelményeit szem előtt tartva ad teljes körű élményt.


Gondoljon erre!

Kérje ajánlatunkat weboldala mobilbaráttá tételéhez!(Ajánlatkérésére 1 munkanapon belül válaszolunk.)


Internet Marketing

- Keresőoptimalizálás
- Google adwords
- Hírlevél
- Facebook
  - Hirdetés
  -Oldalkészítés
  -Oldal adminisztráció

Arculat

- Logó tervezés
- Levélpapír
- Hirdetés
- Honlap

Regionális marketing

- dunakanyar.hu
- vac.hu
- dunakeszi.hu
- infoesztergom.hu
- infoszentendre.hu

Webtárhely

- Tárhely
- Domain
- Levelezés

Internet Marketing Szeminárium

Segít átlátni és megtervezni
- Internetes stratégiát
- Saját honlapot
- Facebook oldalt

Váci KSE
http://vacikse.hu

Floch Prémium Keksz Kft.
http://floq.hu

OURS
http://ours.hu

Váci Tourinform Iroda
http://turizmusvac.hu