Kapcsolat:

Lengyelné Benő Beáta
email: beno.beata@dwb.hu
mobil: +36-20-526-2634


 
Hosting Ártáblázat HUF időtartam
1. virtuális szerver 12000 1 év
1 GB tárhely
10 email
MYSQL
PHP
2. .hu domain éves díj 2000 1 év
regisztráció egyszeri díja 4000 2 év
átregisztrálás 0
3. nemzetközi domain .com, .net, .eu 4000 1 év


A feltüntetett árak a 27% áfát nem tartalmazzák.


A szolgáltatások leírása:

A leírt szolgáltatásokra vonatkoznak az Általános Szolgáltatási és Szállítási feltételek

Virtuális szerver szolgáltatás

A virtuális szerver szolgáltatás keretében a DunaWeb kft. saját szerverének erőforrásait osztja meg az előfizetők között.
A környezet Linux, Apache, MySQL, PHP (ún. LAMP) a díjszabásban meghatározott illetve egyedi szerződésben rögzített műszaki paraméterekkel.
A tárhelyhez Szolgáltató FTP, SFTP hozzáférést biztosít. Shell hozzáférésre nincs nincs lehetőség.

Domain név szolgáltatások

A DunaWeb Kft. (mint Szolgáltató) domain név regisztrációs és fenntartási, valamint DNS szolgáltatásokat nyújt regisztrált előfizetői számára. Regisztrált előfizető lehet bárki, aki elfogadja a jelen dokumentumban megfogalmazott általános szerződési feltételeket.

Domain termékek

  • .hu végződésű domain nevek
    A DunaWeb Kft. a .hu végződésű domain nevek akkreditált regisztrátora. Így közvetlenül a Nyilvántartónál (ISZT Nonprofit Kht.) regisztrálja és adminisztrálja a megrendelt neveket. Ennek megfelelően az ISZT által előírt feltételekkel lehet a DunaWeb Kft-nél is .hu végű domain nevet regisztrálni.

  • .eu végződésű domain nevek
    A DunaWeb Kft. a .eu végződésű domain neveket akkreditált partnerein keresztül regisztrálja. A .eu végződésű neveket a Nyilvántartó (EurID) feltételei szerint lehet regisztrálni.

  • Egyéb végződésű domain nevek A DunaWeb Kft. számos egyéb végződésű domain nevet is regisztrál előfizetői számára. Ezekre partnereken keresztül nyújtja a domain név szolgáltatásokat.

Domain név regisztráció

A szolgáltatás igénybevételével, a végződés függvényében egy vagy két évre a megrendelő használatába kerül a megrendelt domain név. Különböző végződések különböző feltételeket támasztanak a megrendelővel szemben.
Domain nevet regisztrálni csak a feltételek maradéktalan teljesítésével lehet, ezekről bővebb tájékoztató található a www.dwb.hu internet címen.

Domain név fenntartás

Miután a domain név regisztrációjához kapcsolt fenntartási időszak lejárt, a nevet tovább használni csak ezen szolgáltatás igénybevétele mellett lehet. Ezzel a név további egy (vagy több) évig a megrendelő használatában marad.

Domain név átregisztráció

A szolgáltatás igénybevételével egy már más regisztrátornál megrendelt, illetve fenntartott domain név fenntartási szolgáltatását lehet áthozni a DunaWeb Kft-hez.

Domain név adatmódosítás

Bármely, a DunaWeb Kft-nél fenntartott domain név tulajdonosi, illetve kapcsolattartó adatai módosíthatóak a megfelelő előírások betartása mellett.

Domain Name Service (DNS) szolgáltatás

A DunaWeb Kft. saját, nagy rendelkezésre állású infrastruktúrán nyújt DNS szolgáltatást Előfizetői részére.

A DNS szolgáltatás szükséges feltétele egy domain név regisztrációjának, illetve fenntartásának, függetlenül a domain név végződésétől. Ugyanakkor a DNS szolgáltatást más szolgáltatótól is igénybe vehetik az Előfizetők.